Blog
Milyen is az igazi nápolyi pizza?

Milyen is az igazi nápolyi pizza?

Ha még nem jártatok Nápolyban, mi elhozzuk nektek! Bár azt az életérzést, tradíciót, mentalitást csak morzsáiban tudjuk megmutatni, na de abba mindent beleadunk! Kizárólag eredetvédett olasz feltétek közül választhattok, és a hosszú kelesztésű tésztánk is igazán különleges ízvilágú. Ahogyan az a “nagykönyvben” meg van írva, 500 fokon, fatüzelésű kemencében sütjük pizzáinkat, aminek ideje mindössze 1-1,5 perc! Nem több, nem kevesebb, de tényleg! A pizza szinte csak megkapatva ennyi idő alatt igazi gasztronómiai élménnyé válik! Kóstoljátok és szívjátok magatokba a nápolyi életérzést, úgy ahogy van!

#pizza #pizzalovers #pizzalover #pizzanapoletana #pizzalove #pizzagram #pizzagourmet #napoli #napolyipizza #pizzatime #napolipizza #napolifoodporn #napolisalame #salame #prociutto #margherita #mariana #fiordilatte#pizzaquasinapoletana #pizzaquasinapoletanaeger #pizzeriaeger #napolipizzaeger

Éhes vagy?Rendelj házhoz

Margherita, marinara és a tradicionális pizzák mellett igazi ínyencségek várnak titeket, eredeti nápolyi recept alapján készült pizzáinkkal és eredetvédett feltétekkel!

Válogassatok és harapjatok egy falat Nápolyt!