Blog
Eger szűk kis utcái

Eger szűk kis utcái

Eger szűk kis utcái, macskaköves útvonalai szinte már már mediterrán beütéssel bírnak, barokk város lévén. Olasz kis pizzázónk éppen ezért tökéletes helyen, a belvárosban várja a nápolyi pizzák szerelmeseit. Nagy örömünkre Eger egyik legnépszerűbb szórakozó és közösségi helyéről, a Bíboros udvaráról is megkóstolhatjátok kedvenc pizzáitokat, amit már az italaitok mellől is kérhetitek. Szoros az együttműködés a két cég között és nem titkolt célunk az volt, hogy egy gasztroudvart hozzunk nektek létre, ahol megkóstolhatjátok Nápoly ízeit és emellett kiváló söröket, különböző minőségi italokat fogyasszatok. 

#pizza #pizzalovers #pizzalover #pizzanapoletana #pizzalove #pizzagram #pizzagourmet #napoli #napolyipizza #pizzatime #napolipizza #napolifoodporn #napolisalame #salame #prociutto #margherita #mariana #fiordilatte#pizzaquasinapoletana #pizzaquasinapoletanaeger #pizzeriaeger #napolipizzaeger

Éhes vagy?Rendelj házhoz

Margherita, marinara és a tradicionális pizzák mellett igazi ínyencségek várnak titeket, eredeti nápolyi recept alapján készült pizzáinkkal és eredetvédett feltétekkel!

Válogassatok és harapjatok egy falat Nápolyt!